Plněné makrely
40 min.
Ingredience
- 160gramůCibule
- 40mililitrůCitronová šťáva
- 10gramůPetržel - nať
- 6gramůOregano sušené
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 800gramůMakrela obecná
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
13 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté, osušené a vykuchané makrely vytřeme zevnitř solí a pepřem a zakápneme citrónovou šťávou.
- 2Z pokrájené cibulky, posekané petrželky a rozetřeného česneku si připravíme směs, kterou ryby naplníme.
- 3Makrely posypeme oreganem a zabalíme do alobalu. Pečlivě založíme okraje, aby šťáva nevytékala ven.
- 4Pečeme v rozehřáté troubě a nebo na grilu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.