Plněné makrely

40 min.
Turecko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
13 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté, osušené a vykuchané makrely vytřeme zevnitř solí a pepřem a zakápneme citrónovou šťávou.
  • 2
    Z pokrájené cibulky, posekané petrželky a rozetřeného česneku si připravíme směs, kterou ryby naplníme.
  • 3
    Makrely posypeme oreganem a zabalíme do alobalu. Pečlivě založíme okraje, aby šťáva nevytékala ven.
  • 4
    Pečeme v rozehřáté troubě a nebo na grilu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.