Plněné zelné listy

110 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
830 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
54 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
12 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vyřízneme ze zelí košťál a celé zelí na páře uvaříme.
  • 2
    Lepší je dát je do utěrky. Průběžně odlupujeme měkké listy.
  • 3
    Mleté maso smícháme s nakrájenou slaninou, solí, pepřem, česnekem a osmaženou cibulkou na oleji, s mletou paprikou a spařenou rýží. Směsí naplníme zelné listy.
  • 4
    Svaříme 2l vody s kečupem a octem.
  • 5
    Na pařáček dáme zbylé listy, na ně vložíme plněné zelné listy a na ně zase zbylé zelí.
  • 6
    Vše zalijeme vodou a kečupem, přikryjeme poklicí a hodinu vaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.