Plněný lilek

30 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
80 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
5 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky podélně rozřízneme, vnitřek vydlabeme, nakrájíme na kostky a osmahneme na rozpáleném oleji.
  • 2
    Zvlášť orestujeme nasekanu cibuli, česnek, uvařenou rýži a oloupaná, nakrájená rajčata. Ochutíme solí a pepřem a promícháme.
  • 3
    Směsí naplníme lilky, navrch dáme osmahnutý obsah lilku, posypeme strouhaným paprmazánem, opepříme a necháme 15min zapéct v rozehřáté troubě.
  • 4
    Poté ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.