Podhimálájská polévka

85 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
2 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
22 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vypeckované meruňky (nebo švestky) namočíme na 2 hodiny do vlažné vody.
  • 2
    Čočku přes noc namočenou zalijeme vodou, přidáme nakrájenou cibuli a utřený česnek a zvolna vaříme asi 35 minut. Přidáme sušené meruňky, koření a krev. Vše vaříme ještě 30 minut.
  • 3
    Nakonec polévku ochutíme solí, octem a cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 22. 9. 2017
Podhimálájská polévka
To vypadá skvěle 😉