Polévka minestrone
105 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1hrstSýr Parmezán
- 1kusCeler řapíkatý
- 100gramůFazole vařené
- 3kusyBrambory
- 145gramůHrášek
- 4plátkyAnglická slanina
- 100gramůŠpenát listový čerstvý
- 0,5kusZelí hlávkové bílé
- 2kusyMrkev kořen
- 2stroužkyČesnek
- 1špetkaSůl
- 255gramůKosti hovězí řídké
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 145gramůFazole červené
- 55gramůTěstoviny čtyřvaječné
- 2litryVývar drůbeží
- 2lžícePetržel - nať
- 100gramůTěstoviny Tortellini
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
929 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
25 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
14 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Rozehřejeme v hrnci máslo, přidáme česnek, cibuli, nakrájenou slaninu a kosti a 5 minut smažíme.
- 2Přidáme zbylé suroviny kromě těstovin a parmazánu a přivedeme k varu. Pod pokličkou vaříme na mírném ohni 90 minut.
- 3Kosti vyjmeme a dáme stranou.
- 4Do hrnce vysypeme oba druhy těstovin a uvaříme.
- 5Polévku podáváme posypanou nastrouhaným parmazánem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.