Polévka Paysanne

60 min.
Evropa
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
145 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer, mrkev, petržel a cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kousky, které dáme osmahnout do hrnce na rozehřáté sádlo. Opékáme přibližně 10 minut. Potom směs zalijeme vodou, osolíme, opepříme a přidáme masox, zelený hrášek a oloupané, na tenké plátky nakrájené brambory. Přivedeme k varu, pak plamen stáhneme a na mírném ohni vaříme půl hodiny.
  • 2
    Podáváme posypané nasekaným zeleným kerblíkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.