Polévka s plody moře
20 min.
Ingredience
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 2kusyCibule
- 800gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1hrstPetržel - nať
- 1špetkaChilli koření mleté
- 2stroužkyČesnek
- 1hrstPažitka
- 200gramůKrevety tygří
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
139 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
5 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Ve velkém hrnci rozpustíme máslo, vložíme nakrájenou cibuli, nasekaný česnek, přidáme krájená rajčata a přivedeme k varu. Povaříme cca 5 min na mírném ohni. Nasypeme krevety a vaříme dalších 5 min.
- 2Ochutíme chilli kořením, solí, pepřem, nasekanou pažitkou a petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.