Polévka s rybami a mořskými plody
20 min.
Ingredience
- 100gramůKrevety tygří - loupané
- 100gramůTreska aljašská
- 800gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 2stroužkyČesnek
- 2kusyCibule
- 1špetkaPetržel - nať
- 1špetkaChilli koření mleté
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaPažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
133 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
5 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1V hrnci n másle osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme kousky rajčat a přivedeme k varu.
- 25 minut na mírném ohni vaříme, přidáme ryby a korýše a dále 5 minut vaříme. Přidáme pažitku, petržel, osolíme a opepříme.
- 3Podáváme v předehřátých miskách s bílým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.