Polévka z křídel a pórku
50 min.
Ingredience
- 1lžíceKari koření
- 4kusyKuřecí křídla
- 5kusůPepř černý celý
- 1lžičkaSůl
- 2kusyPórek
- 1hrstRýže loupaná
- 2kusyLibeček
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
25 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1V tlakovém hrnci uvaříme doměkka křídla s pepřem a solí. Poté vývar přecedíme.
- 2Mezitím si očistíme pórky, bílou část pokrájíme na kolečka, zelenou část posekáme nadrobno.
- 3Do přecezeného vývaru dáme rýži, kari koření, libeček, povaříme, poté přidáme kolečka pórku a doplníme vodou na 1 a 1/2 litru, přisypeme sekanou zelenou část pórků, osolíme, povaříme a nakonec přidáme drobně nakrájené maso z křídel.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.