Polévka z křídel a pórku

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
25 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V tlakovém hrnci uvaříme doměkka křídla s pepřem a solí. Poté vývar přecedíme.
  • 2
    Mezitím si očistíme pórky, bílou část pokrájíme na kolečka, zelenou část posekáme nadrobno.
  • 3
    Do přecezeného vývaru dáme rýži, kari koření, libeček, povaříme, poté přidáme kolečka pórku a doplníme vodou na 1 a 1/2 litru, přisypeme sekanou zelenou část pórků, osolíme, povaříme a nakonec přidáme drobně nakrájené maso z křídel.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.