Polévka z marinovaného hovězího masa s nudlemi

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
104 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
3 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
481 mg
Cukr
389 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso nakrájíme na nudličky, česnek a cibulku nakrájíme nadrobno, pažitku nasekáme najemno.
  • 2
    Nudličky hovězího masa v misce smícháme s česnekem a cibulkou, zakapeme sojovou omáčkou, osolíme, opepříme a pod fólií necháme v chladničce asi půl hodiny marinovat.
  • 3
    V mezičase vložíme do vroucí osolené vody se sezamovým olejem vlasové nudle a vaříme. Po čtyřech minutách nudle scedíme a necháme okapat.
  • 4
    V hrnci přivedeme k varu hovězí vývar, vmícháme do něj maso i s marinádou a za občasného míchání vaříme na mírném plameni. Po deseti minutách přidáme uvařené nudle, zakapeme chilli omáčkou a provaříme.
  • 5
    Polévku podáváme posypanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.