Polévka z mořských plodů

40 min.
Turecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
112 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
6 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme nakrájená rajčata a česnek utřený se solí. Přidáme 1400 ml vody, pepř, trochu fenyklu a šafránu, přilijeme víno a uvedeme k varu.
  • 2
    Mořské plody vhodíme do vařící vody a vaříme do změknutí.
  • 3
    Uvařené maso vložíme do připraveného vývaru, dochutíme dle potřeby solí. Podáváme posypané nakrájenou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.