Polévka z mořských plodů
40 min.
Ingredience
- 70gramůCibule
- 15gramůMořské plody mix
- 30gramůMáslo čerstvé
- 150mililitrůVíno bílé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2stroužkyČesnek
- 10gramůPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaŠafrán
- 1špetkaFenykl obecný
- 250gramůRajčata
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
112 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
6 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme nakrájená rajčata a česnek utřený se solí. Přidáme 1400 ml vody, pepř, trochu fenyklu a šafránu, přilijeme víno a uvedeme k varu.
- 2Mořské plody vhodíme do vařící vody a vaříme do změknutí.
- 3Uvařené maso vložíme do připraveného vývaru, dochutíme dle potřeby solí. Podáváme posypané nakrájenou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.