Polévka z tresčího filé se zeleninou

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
359 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
10 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené filé nakrájíme na kostky. V hrnci na rozehřátém oleji necháme zesklovatět oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a očištěný, na kolečka nakrájený pórek. Přidáme rajčatový protlak, očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev a oloupané, na kostičky nakrájené brambory. Promícháme, přilijeme vodu, osolíme, okořeníme a zvolna vaříme asi 15 minut. Potom přidáme nakrájené filé a vaříme dalších 15 minut. Žemli nakrájíme na kostičky a osmažíme na kousku másla. V misce kostičky smícháme s rozetřeným česnekem. Polévku rozdělíme do talířů a posypeme osmaženou žemlí a nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.