Polévkové ratatouille

65 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
233 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
9 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu nakrájíme. Nakrájený lilek osolíme a necháme vyplakat. Potom lilek důkladně propláchneme a osušíme papírovým ubrouskem.
  • 2
    Nakrájenou cibuli smažíme při střední teplotě na oleji asi 10 minut, až mírně zezlátne. Přidáme papriky, česnek, cukety, lilek a smažíme dalších 5 minut.
  • 3
    Přidáme rajčata, bylinky, zeleninový vývar, případně sůl a pepř. Přivedeme k varu, ztlumíme oheň a 10 minut zvolna vaříme, až zelenina změkne. Přidáme těstoviny a povaříme ještě 15 minut. Jednotlivé porce ozdobíme hoblinkami parmezánu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.