Pošírovaná vejce

45 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
18 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibulku očistíme, nakrájíme na kolečka. Oprané a osušené žampiony nakrájíme na plátky. Bylinky opereme, osušíme a nasekáme.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme bylinky s cibulkou a žampiony, podusíme, osolíme, opepříme.
  • 3
    Po 4 minutách přidáme jogurt, ihned odstavíme z ohně.
  • 4
    Do kastrůlku vlijeme 1 dcl vody, přilijeme citronovou šťávu, zahřejeme, poté do lázně rozklepneme vejce a pošírujeme.
  • 5
    Bylinky rozložíme na talíře a servírujeme se dvěma pošírovanými vejci na jednu porci.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.