Přímořské ražniči

55 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
22 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme omytou hlívu ústřičnou, omytá rajčata a krevety a grilovací jehly. Připravíme směs bylinek, kterou budeme ražniči potírat.
  • 2
    Do misky nalijeme olivový olej, přidáme drobně pokrájenou zelenou petrželku, česnek, mateřídoušku, pepř a sůl. Dobře vymícháme, aby nám vznikla hustá směs.
  • 3
    Na grilovací jehly napichujeme střídavě hlívy, plátky rajčete, olivy a krevety, které během grilování potíráme bylinkovou směsí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.