Přímořské ražniči
55 min.
Ingredience
- bylinková směs
- 4kusyRajčata
- 10kusůHlíva ústřičná
- 500gramůKrevety tygří - loupané
- 15kusůOlivy zelené
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
22 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Připravíme omytou hlívu ústřičnou, omytá rajčata a krevety a grilovací jehly. Připravíme směs bylinek, kterou budeme ražniči potírat.
- 2Do misky nalijeme olivový olej, přidáme drobně pokrájenou zelenou petrželku, česnek, mateřídoušku, pepř a sůl. Dobře vymícháme, aby nám vznikla hustá směs.
- 3Na grilovací jehly napichujeme střídavě hlívy, plátky rajčete, olivy a krevety, které během grilování potíráme bylinkovou směsí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.