Provensálské vepřové

33 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1291 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
54 g
Sacharidy
148 g
Vláknina
8 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme mleté maso s citronovou šťávou, olejem, provensálským kořením, oloupanou, najemno nasekanou cibulí, smetanovým sýrem, prolisovaným česnekem, fenyklem a oreganem. Osolíme, opepříme a vše dobře promícháme.
  • 2
    Ze směsi vytvarujeme placičky, které smažíme na pánvi na oleji 3-4 minuty po každé straně.
  • 3
    Podáváme mezi krajíčky bagety, ozdobíme nakrájenými rajčaty a olivami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 2. 3. 2016
Provensálské vepřové
Krásně to zavonělo. Dobré a jednoduché jídlo. Díky za tip 🙂