Pstruh plněný sýrem

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1105 kcal
Bílkoviny
78 g
Tuky
60 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, vykuchané pstruhy omyjeme a osušíme. Vnitřek ryb osolíme, opepříme a naplníme Nivou. Sepneme jehlou nebo špejlí.
  • 2
    Oloupaný česnek nasekáme a promícháme s omytou, na kousky nakrájenou cuketou a rajčaty nakrájenými na dílky. Osolíme a vložíme do zapékací mísy. Na zeleninu položíme pstruhy a posypeme je směsí ze strouhanky, nastrouhaného parmezánu a nasekané petrželky. Vše přelijeme rozpuštěným máslem.
  • 3
    Pstruhy pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia asi 12 minut.
  • 4
    Podáváme s plátky omytého citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.