Pstruzi na kari
55 min.
Ingredience
- 1kusCitrony
- 4lžíceOlej stolní
- 1lžičkaKari koření
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžičkaTuk
- 2kusyHřebíček mletý
- 100gramůMandle
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 800gramůPstruh
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
579 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
38 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
9 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vyčištěné pstruhy omyjeme a osušíme.
- 2Do směsi na obalení smícháme hladkou mouku, sůl, mletý pepř, kari a tlučené hřebíčky. Pstruhy potřeme připravenou směsí a upečeme na rozehřátém oleji.
- 3Hotové je pokapeme citronovou šťávou, obložíme zbytky citrónu nakrájeným na tenké plátky a posypeme spařenými, oloupanými a nasekanými mandlemi a opečeme na rozehřátém tuku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.