Pstruzi na kari

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
579 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
38 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
9 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vyčištěné pstruhy omyjeme a osušíme.
  • 2
    Do směsi na obalení smícháme hladkou mouku, sůl, mletý pepř, kari a tlučené hřebíčky. Pstruhy potřeme připravenou směsí a upečeme na rozehřátém oleji.
  • 3
    Hotové je pokapeme citronovou šťávou, obložíme zbytky citrónu nakrájeným na tenké plátky a posypeme spařenými, oloupanými a nasekanými mandlemi a opečeme na rozehřátém tuku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.