Ragú s červeným vínem

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
17 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli, mrkev a česnek pokrájíme na drobné kousky. V hluboké pánvi zahřejeme olej, vložíme drobně pokrájenou zeleninu, často mícháme a smažíme na mírném ohni 7 minut.
  • 2
    Přidáme mleté hovězí maso a smažíme dalších 5 minut. Často mícháme a pomocí vařečky oddělujeme kousky masa. Přilijeme víno a dobře promícháme.
  • 3
    Vaříme 2 minuty, přilijeme rajský protlak, oregano, petrželku a nakonec 60 ml hovězího vývaru. Osolíme a opepříme. Promícháme a uvedeme do varu.
  • 4
    Přikryjeme pánev, snížíme teplotu a vaříme 30 minut. Občas zamícháme a je-li třeba, přilijeme trochu vývaru. Na závěr dodejme malá rajčátka a vaříme dalších 10 minut. Ochutnáme, osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.