Ragú z filé a ústřic

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
577 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
24 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filé nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Cibule nakrájíme nahrubo, rajčata na čtvrtky, uzenou krkovici na nudličky, petrželovou nať na jemno nasekáme, muškátový oříšek nastrouháme, nové koření a hřebíček umeleme, citronovou kůru nastrouháme, oloupanou salátovou okurku nakrájíme na kostičky, naložené ústřice slijeme a necháme okapat.
  • 2
    V silnostěnném kastrole na rozehřátém másle opečeme kousky ryby ze všech stran dozlatova. Rybu přeložíme na mísu a udržujeme na teple.
  • 3
    Do výpeku vlijeme vývar a vaříme na mírném plameni zhruba 10 minut. Poté vmícháme všechny suroviny s výjimkou okurky, ústřic a rýže. Směs dál vaříme 20 minut. Na závěr vložíme odloženou rybu, ústřice, okurku, rýži a zhruba 7 minut zahříváme, ale nevaříme.
  • 4
    Směs zakapeme citronovou šťávou a hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.