Rajčatová omáčka s krevetami

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
34 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
10 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vyloupané krevety zbavíme černých žláz na hřbetu, opláchneme je a osušíme papírovou utěrkou. Nasekáme čerstvou bazalku a 1 stroužek česneku. Olivy vypeckujeme a rozčtvrtíme.
  • 2
    Na rozehřátém oleji zlehka osmahneme česnek a chilli papričku. Přidáme krevety a smažíme za stálého míchání při střední teplotě další 3 minuty, dokud krevety nejsou prohřáté a růžové. Přidáme čerstvá i sušená rajčata a krátce podusíme, sundáme z plotny a přidáme olivy, bazalku a ocet. Osolíme, opepříme a vše zamícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.