Rajčatová polévka s tuňákem

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
858 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
29 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozpálený gril vyskládáme na čtvrtiny rozkrojenou cibuli, rajčata, plátky papriky a neoloupané stroužky česneku. Zeleninu grilujeme cca 8 minut, dokud nezačne jemně černat. Poté ji oloupeme.
  • 2
    Zeleninu následně nakrájíme na několik kousků, dáme do robota, přidáme fazole z konzervy a rozmixujeme do hladka. Směs dáme do hrnce, osolíme, opepříme a zalijeme vývarem.
  • 3
    Tuňáka z konzervy v misce rozmačkáme vidličkou. Přidáme chorizo s tuňákem do hrnce a za občasného míchání přivedeme k varu. Vaříme cca 5 minut, poté přidáme nasekanou bazalku a rozdrobený feta sýr spolu s oříšky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.