Rajčatový dip s olivami

35 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
82 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme vařící vodou, oloupeme a zbavíme zrníček. Rozmarýn omyjeme, osušíme a otrháme jehličky.
  • 2
    Na rozehřátém oleji podusíme nasekaný česnek, přidáme rajčata, rozmarýn a cukr. Podle chuti osolíme a opepříme, za stálého míchání zvolna vaříme do mírného zhoustnutí.
  • 3
    Nakonec do směsi vmícháme nasekané kapary a na kolečka nakrájené, vypeckované olivy. Dip dochutíme a necháme vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.