Rajčatový dip s olivami
35 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
82 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Rajčata spaříme vařící vodou, oloupeme a zbavíme zrníček. Rozmarýn omyjeme, osušíme a otrháme jehličky.
- 2Na rozehřátém oleji podusíme nasekaný česnek, přidáme rajčata, rozmarýn a cukr. Podle chuti osolíme a opepříme, za stálého míchání zvolna vaříme do mírného zhoustnutí.
- 3Nakonec do směsi vmícháme nasekané kapary a na kolečka nakrájené, vypeckované olivy. Dip dochutíme a necháme vychladnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.