Rajčatový salát s cibulkou a mozzarellou

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
203 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
15 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky. Cibulky oloupeme a jemně pokrájíme, oloupaný česnek prolisujeme, bazalku omyjeme a nasekáme nadrobno. Mozzarellu krájíme na plátky.
  • 2
    Na talíře rozložíme plátky rajčat, Mozzarelly, olivy a posypeme cibulkou.
  • 3
    Na malé pánvi zahřejeme olej, na něj vložíme prolisovaný česnek a opatrně smažíme, aby zjemněl, ale nehzhnědl. Poté pánev odstavíme z ohně, vmícháme metlou balsamikový ocet, bazalku a směs nalijeme na připravený salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.