Rajčatový salát s mozzarellou

15 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
235 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
13 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme rajčata, mozzarellu osušíme a nakrájíme na kousky, cibuli rovněž nakrájíme.
  • 2
    Poté do salátové mísy ve vrstvách rozložíme rajčata, sýr, šalotku a olivy a ochutíme solí a pepřem.
  • 3
    Na dresink zvolna rozehřejeme v kastrůlku olej, přidáme prolisovaný česnek a orestujeme jej cca 2min doměkka. Odstavíme, přidáme ocet a nasekanou bazalku a promícháme.
  • 4
    Dresinkem přelijeme salát a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.