Rajčatový salát s Mozzarellou a pestem

20 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
786 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
68 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mozzarellu nakrájíme na tenké plátky. Omytá rajčata krájíme také na plátky a obě suroviny upravíme na talíře.
  • 2
    Z omyté bazalky otrháme lístky. Několik jich ponecháme na ozdobu. Zbylou bazalku rozmixujeme spolu s česnekem, sýrem, piniovými oříšky a olivovým olejem. Pesto osolíme, opepříme a ochutíme octem.
  • 3
    Rajčata na talířích pokapeme pestem a ozdobíme bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.