Rakouský bramborový salát

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
226 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
6 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
7 g
Cukr
26 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory očistíme, omyjeme a vaříme v osolené vroucí vodě doměkka. Poté slijeme, necháme trochu zchladnout, slupku oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Cibuli očistíme, najemno nasekáme a vložíme do misky k bramborám.
  • 2
    Hovězí vývar ohřejeme a přimícháme do něj hořčici, ocet a olej. Takto připravenou zálivkou přelijeme brambory s cibulí a vše důkladně promícháme. Podle chutí osolíme, opepříme a přidáme najemno nasekanou petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.