Rattatouille s mletým masem
55 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusLilek
- 1kusCuketa
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 6kusůRajčata
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceŠalvěj čerstvá
- 200gramůHovězí maso vařené
- 4lžíceOlej olivový
- 1lžíceKoriandr čerstvý
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžíceBazalka
- 4stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
207 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
12 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou zeleninu omyjeme, papriky zbavíme jádřinců, rajčata spaříme a oloupeme. Lilek i cuketu nakrájíme na kostičky, papriky na proužky, rajčata také na plátky.
- 2Na oleji zpěníme na kolečka pokrájenou cibuli, přidáme lilek, cuketu a osmahneme. Dále přidáme papriku, rajčata, podusíme a osolíme. Nakonec přidáme mleté maso, nasekané natě, chvíli podusíme a vše ochutíme prolisovaným česnekem. Povrch posypeme nakrájenými natěmi.
- 3Podáváme s bílým pečivem nebo s chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.