Rattatouille s mletým masem

55 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
207 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
12 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou zeleninu omyjeme, papriky zbavíme jádřinců, rajčata spaříme a oloupeme. Lilek i cuketu nakrájíme na kostičky, papriky na proužky, rajčata také na plátky.
  • 2
    Na oleji zpěníme na kolečka pokrájenou cibuli, přidáme lilek, cuketu a osmahneme. Dále přidáme papriku, rajčata, podusíme a osolíme. Nakonec přidáme mleté maso, nasekané natě, chvíli podusíme a vše ochutíme prolisovaným česnekem. Povrch posypeme nakrájenými natěmi.
  • 3
    Podáváme s bílým pečivem nebo s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.