Ravioli plněné bramborami, krevetami a sýrem
85 min.
Ingredience
- Na rajčatové fondue
- Na ravioli
- 5kusůVaječný žloutek slepičí
- 250gramůBrambory
- 200gramůKrevety tygří - loupané
- 50gramůSýr Gouda 45%
- 5gramůKerblík
- 2mililitryOlej olivový extra panenský
- 5gramůSůl
- 180gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
443 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
19 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Zaděláme těsto a necháme odpočinout. Z rajčat, oleje, česneku, bazalky a soli uvaříme omáčku. Brambory uvaříme ve slupce.
- 2Krevety nakrájíme na kostičky, stejně nakrájíme i sýr a vychladlé a oloupané brambory. Vše dobře promícháme a ochutíme troškou soli, olejem a nadrobno nasekaným kerblíkem.
- 3Z těsta vyválíme co nejtenčí plát a kulatým vykrajovátkem vytvoříme kolečka. Utvoříme ravioli ze surovin nakrájených na kostičky. Ravioli uvaříme v osolené vodě a podáváme s propasírovanou omáčkou z vařených rajčat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.