Ravioli plněné bramborami, krevetami a sýrem

85 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
443 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
19 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zaděláme těsto a necháme odpočinout. Z rajčat, oleje, česneku, bazalky a soli uvaříme omáčku. Brambory uvaříme ve slupce.
  • 2
    Krevety nakrájíme na kostičky, stejně nakrájíme i sýr a vychladlé a oloupané brambory. Vše dobře promícháme a ochutíme troškou soli, olejem a nadrobno nasekaným kerblíkem.
  • 3
    Z těsta vyválíme co nejtenčí plát a kulatým vykrajovátkem vytvoříme kolečka. Utvoříme ravioli ze surovin nakrájených na kostičky. Ravioli uvaříme v osolené vodě a podáváme s propasírovanou omáčkou z vařených rajčat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.