Ravioli plněné králíkem

95 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
740 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
31 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno a necháme ji zesklovatět na trošce másla. Přidáme bramboru nakrájenou na plátky, zalijeme vroucím vývarem. Vaříme 20 minut a pak rozmixujeme. Zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie a necháme v chladničce odpočinout 30 minut.
  • 2
    Nasekanou šalotku podusíme na oleji. Přidáme maso z králíka a opečeme je, podlijeme vínem, přidáme oloupané jablko nakrájené na kostičky, ochutíme celým rozmarýnem. Osolíme, opepříme a dusíme 20 minut.
  • 3
    Králíka vykostíme, maso nakrájíme na malé kousky. šťávu z masa scedíme. Maso a jablka smícháme v misce s králíkem a ochutíme.
  • 4
    Z těsta vyválíme tenký plát a připravíme ravioli. Uvaříme je a poté ještě krátce povaříme na pánvi se šťávou z králíka. Těstoviny podáváme na jemném bramborovém krému posypané lanýžem nastrouhaným na plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.