Ravioli plněné lilky a ricottou

45 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
699 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
35 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na kostičky nakrájené lilky osmažíme na pánvi se 2 lžícemi oleje a 1 stroužkem česneku. Necháme je trošku vychladnout, přidáme k nim ricottu, 5 lžic nastrouhaného parmezánu, sůl, pepř a bazalku nakrájenou na tenké proužky. Bylinky na marinádu omyjeme, otrháme, dáme do misky a zalijeme teplým olejem. Necháme 30 minut marinovat.
  • 2
    Z těsta vyválíme plát, nakrájíme na čtverečky a naplníme je lilkovou směsí.
  • 3
    Rajčata spaříme, oloupeme a překrojíme na polovinu. Osmažíme na pánvi s přefiltrovaným bylinkovým olejem. Ravioli uvaříme v osolené vodě, scedíme je a ochutíme ještě teplými rajčaty, bylinkami z marinády a parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.