Řecké brambory

40 min.
Řecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
151 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
8 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
218 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory očistíme, omyjeme a nakrájíme na osminky. Máme-li nové brambory, omyjeme je a nakrájíme i se slupkou. V pánvi rozpálíme olej, přisypeme brambory a smažíme asi 5 minut, přidáme česnek a oregano. Promícháme a jakmile začnou mít zlatou barvu, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a dosmažíme.
  • 2
    Takto připravené brambory používáme jako přílohu k různým pečeným a grilovaným masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.