Řecký salát
20 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyOkurka salátová
- 250gramůRajčata
- 175gramůOlivy černé
- 300gramůSýr Feta
- 60mililitrůOcet vinný
- 2lžíceOlej olivový
- 2lžičkyHořčice
- 1špetkaSůl
- 2lžičkyMed včelí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
223 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
14 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Okurku nakrájíme na plátky, cherry rajčata přepůlíme, přidáme rozdrobenou fetu, černé olivy a cibuli.
- 2Zalijeme zálivkou z octa, oleje, dijonské hořčice, medu, soli a pepře.
- 3Podáváme s pečivem nebo jako přílohu k masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.