Remuláda s cibulí

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
991 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
79 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve najemno nakrájíme cibuli a celer, poté rozdrtíme celý pepř v hmoždíři. Cibuli, celer, nadrcený pepř, bobkový list a 200ml vína dáme vařit.
  • 2
    Vaříme dokud se neodpaří polovina směsi. Poté směs přecedíme přes síto a odložíme.
  • 3
    V malém hrnci rozpustíme máslo. Ve vodní lázni vyšleháme žloutky, zbylé víno, odloženou směs a hořčici, nešleháme moc dlouho, mohl by se nám srazit žloutek.
  • 4
    Vyndáme z lázně a za stálého míchání přidáváme rozpuštěné máslo. Nakonec jemně vmícháme nasekané okurky, petržel, pažitku, kapary, sardel, sůl a cayenský pepř. Ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.