Restovaná svíčková s brokolicí a piniovými oříšky

27 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
20 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
5 g
Cukr
503 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou a osušenou hovězí svíčkovou pokrájíme na plátky silné do 1cm. V pánvi rozpálíme olej, na něm zprudka orestujeme plátky masa z každé strany do zlatohněda. Poté je podle chuti osolíme a opepříme. Když budeme restovat druhou stranu, přidáme k masu 2 lžíce piniových oříšků, přimícháme 1 lžíci bylinkového másla. Restujeme společně s oříšky, zároveň maso poléváme výpekem. Maso restujeme z každé strany 3-4 minuty.
  • 2
    Očištěnou brokolici omyjeme, rozdělíme ji na růžičky a vložíme ji do vroucí osolené vody. Vaříme je přibližně 4 minuty. Poté ji scedíme dáme na talíře, přiložíme k ní plátky svíčkové, polijeme výpekem s oříšky a hned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.