Ričet z uzeného masa

115 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
547 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
16 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
13 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předem namočené fazole dáme vařit spolu s propláchnutými kroupami. Když přejdou varem, přidáme omyté uzené maso. Asi po hodině varu přidáme očištěnou, nakrájenou zeleninu a koření.
  • 2
    Oloupané, na kostičky nakrájené brambory přidáme do pokrmu asi 20 minut před koncem vaření. Podle chuti mírně osolíme, uzené maso je slanější.
  • 3
    Uvařené maso vyjmeme, naporcujeme a zbylé vařené suroviny podáváme jako přílohu. Ozdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.