Ricottová omáčka
20 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 250gramůSýr Ricotta
- 2lžíceKerblík
- 150gramůSýr krémový
- 8kusůOlivy nakládané
- 1lžíceOlej olivový
- 2kusyCibulka jarní
- 1špetkaSůl
- 1špetkaMuškátový oříšek
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2695 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
265 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
40 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Rozpálíme olej a asi 5min podusíme najemno nasekaný česnek. Necháme vychladnout a přimícháme všechny zbývající ingredience. Cibuli, olivy a kerblík předtím nasekáme, muškátový oříšek nastrouháme. Sůl a pepř přidáme dle chuti.
- 2Vše promícháme a ihned podáváme.
- 3Omáčka je vhodná do těstovinových salátů.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.