Ricottové kuličky s olivovou náplní

20 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
249 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
18 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
675 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozinky propláchneme vroucí vodou a necháme je okapat. Do každé vypeckované olivy vložíme jednu rozinku.
  • 2
    Ricottu vložíme do mísy a utřeme dohladka. Podle chuti osolíme a opepříme. Krém rozdělíme na 20 dílů. Omyté bylinky jemně nasekáme. Vždy jednu plněnou olivu vmáčkneme do připraveného dílku ricotty, vytvarujeme do kuličky a obalíme v bylinkové směsi.
  • 3
    Kuličky upravíme na mísu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.