Ricottový koláč se špenátem a fetou

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
20 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibulku, kopr a pažitku nasekáme na jemno. Špenát spaříme ve vroucí vodě. Vejce rozšleháme. Zapékací mísu vytřeme máslem. Spařený špenát necháme dobře okapat, poté nasekáme na hrubo, smícháme s rozdrobenou Fetou, Ricottou, cibulkou,koprem, pažitkou a muškátovým oříškem. Vmícháme vejce, osolíme a opepříme. Směs nalijeme do zapékací mísy.
  • 2
    Pečeme při 200°C 20 minut, servírujeme pokrájené na plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.