Rigatoni s klobásou a fazolemi
55 min.
Ingredience
- 1lžíceOlej olivový
- 60gramůCibule
- 2stroužkyČesnek
- 200gramůKlobása Chorizo
- 800gramůPassata (drcená rajčata)
- 400gramůFazole
- 2lžíceBazalka
- 10gramůŠalvěj čerstvá
- 15gramůPetržel - nať
- 500gramůTěstoviny Rigatoni
- 35gramůSýr Parmezán
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
905 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
22 g
Sacharidy
108 g
Vláknina
7 g
Cukr
621 mg
Postup přípravy
- 1Kolečka cibule, drcený česnek a nakrájené klobásy smažíme na oleji při střední teplotě za občasného zamíchání asi 5 minut, až cibule i česnek změknou.
- 2Vložíme passatu (drcená rajčata), fazole, bazalku, šalvěj, petrželku, dochutíme pepřem a solí a směs zvolna vaříme asi 20 minut.
- 3Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je a upravíme na nahřáté talíře.
- 4Navrch nalijeme omáčku a každou porci ozdobíme čerstvě nastrouhaným parmezánem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.