Rigatoni s klobásou a fazolemi

55 min.
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
905 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
22 g
Sacharidy
108 g
Vláknina
7 g
Cukr
621 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kolečka cibule, drcený česnek a nakrájené klobásy smažíme na oleji při střední teplotě za občasného zamíchání asi 5 minut, až cibule i česnek změknou.
  • 2
    Vložíme passatu (drcená rajčata), fazole, bazalku, šalvěj, petrželku, dochutíme pepřem a solí a směs zvolna vaříme asi 20 minut.
  • 3
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je a upravíme na nahřáté talíře.
  • 4
    Navrch nalijeme omáčku a každou porci ozdobíme čerstvě nastrouhaným parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.