Rizoto s mořskými plody a brokolicí

60 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
519 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
7 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
8 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájenou cibuli osmažíme v hrnci, přidáme mrkev, papriku a česnek. Přidáme rýži a smažíme minutu, aby se zrnka obalila olejem.
  • 2
    V hrnci přivedeme vývar k varu, přidáme ke směsi rýže spolu se žampiony a vínem. Přivedeme za stálého míchání k varu a 15 minut vaříme bez pokličky, dokud se nevstřebá tekutina.
  • 3
    Promícháváme, přidáme 200ml vývaru a bez pokličky vaříme 15 minut za stálého míchání do vstřebání tekutiny.
  • 4
    Přidáme mořské plody a zbylý vývar a mícháme, dokud není rýže hotová.
  • 5
    3 minuty vaříme brokolici, slijeme a promícháme s petrželí a rizotem a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.