Rizoto s tuňákem na šafránu

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
371 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
14 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tuňáka vložíme do mísy, zakápneme citronovou šťávou, přidáme vermut, sůl a pepř a necháme 30 minut odležet.
  • 2
    V tlakovém hrnci rozpálíme máslo a osmahneme na něm na kostičky nakrájenou cibulku s česnekem. Přidáme bílé víno, vývar, šafrán, rýži, sůl a pepř. Hrnec uzavřeme a vše vaříme pod tlakem asi 8 minut.
  • 3
    Hrnec otevřeme a přidáme nakrájeného tuňáka, za občasného míchání vaříme ještě 5 minut, dokud tuňák a rýže nezměknou.
  • 4
    Na připravené talíře servírujeme rizoto a zdobíme nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.