Rizoto s vepřovým masem a houbami

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1124 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
40 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi se silným dnem rozpustíme máslo. Nakrájenou cibuli a česnek osmahneme, přidáme rýži a smažíme. Přilijeme víno a mícháme, dokud se nevsákne do rýže.
  • 2
    Horký vývar přiléváme po malých částech, promícháme a 20 minut vaříme. Rýže musí mít krémovou konzistenci.
  • 3
    Přidáme vepřové nakrájené maso, houby, smetanu, parmazán, papriku a petrželku.
  • 4
    Před podáváním rizoto dochutíme solí, pepřem a 3 minuty necháme odstát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.