Rizoto s vepřovým masem a zeleninou

80 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
681 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
34 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na oleji osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, na kostky nakrájené maso, prolisovaný česnek, osolíme, opepříme, zalijeme trochou vody a dusíme. Rajčata spaříme ve vroucí vodě, oloupeme a nakrájíme na kousky. Očištěné papriky nakrájíme na nudličky. K téměř měkkému masu vsypeme propláchnutou rýži, rajčata, papriky a přilijeme vodu. Vše promícháme a chvíli povaříme. Potom rizoto dusíme v troubě do změknutí rýže. Všechna tekutina má být odpařená. Před podáváním pokrm nakypříme vidličkou a posypeme nakrájenou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.