Rizoto se žampiony

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
440 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
10 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozehřejeme olivový olej, přidáme cibuli, česnek a šalvěj, opékáme 5 minut. Přidáme rýži a opékáme ji za stálého míchání 3 minuty. Podlijeme bílým vínem a mícháme, dokud se tekutina nevstřebá. Přidáme čerstvé žampiony, přilijeme vroucí vodu a velkou naběračku zeleninového vývaru. Za stálého míchání opět vaříme, dokud se tekutina nevstřebá. Průběžně přiléváme vývar, dokud jej všechen nespotřebujeme. Rýže musí být měkká, ale ne rozvařená.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.