Rizoto z králičího masa

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
13 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté králičí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, okořeníme nadrceným pepřem a česnekem nakrájeným na plátky.
  • 2
    Maso opečeme na olivovém oleji, přidáme olivy, hrášek, očištěnou mrkev a omytou, nasekanou bazalku. Vše jen krátce podusíme.
  • 3
    Prohřátou směs promícháme s předem uvařenou rýží.
  • 4
    Rizoto posypeme hoblinkami parmazánu a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.