Rizoto z králičího masa
35 min.
Ingredience
- 300gramůKráličí maso
- 200gramůHrášek
- 100gramůKarotka baby
- 100gramůOlivy černé
- 250gramůRýže dušená
- 2lžíceOlej olivový
- 1lžičkaSůl
- 50gramůSýr Parmezán
- 5gramůBazalka
- 3stroužkyČesnek
- 0,5lžičkaPepř černý celý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
13 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omyté králičí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, okořeníme nadrceným pepřem a česnekem nakrájeným na plátky.
- 2Maso opečeme na olivovém oleji, přidáme olivy, hrášek, očištěnou mrkev a omytou, nasekanou bazalku. Vše jen krátce podusíme.
- 3Prohřátou směs promícháme s předem uvařenou rýží.
- 4Rizoto posypeme hoblinkami parmazánu a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.