Rizoto zapečené v paprikách

65 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
19 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájené filety z lososa, krevety a mušle a vše krátce orestujeme. Osolíme, opepříme, okořeníme šafránem, přilijeme citronovou šťávu, kečup a promícháme s rýží.
  • 2
    Papriky zbavíme semen, omyjeme a necháme okapat. Naplníme je připraveným rizotem, postavíme je do tukem vymazané zapékací mísy a posypeme nastrouhaným sýrem mozzarella a nasekanou petrželkou.
  • 3
    Pokrm zapečeme v rozpálené troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.