Rösti s pečenou zeleninou

65 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
557 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
37 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
11 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velké míse smícháme olej, ocet a med. Přidáme papriku pokrájenou na čtvrtiny, cuketu na plátky, cibuli na čtvrtiny, fenykl, rajčata, česnek a rozmarýn. Zeleninu obalíme v marinádě a necháme 1 hodinu odležet.
  • 2
    Brambory uvaříme, necháme zchladnout a nahrubo nastrouháme.
  • 3
    Zeleninu kromě rajčat a česneku dáme s marinádou do pekáče a pečeme v rozehřáté troubě na 200 °C cca 25 minut. Poté přidáme rajčata a česnek a pečeme dalších 15 minut, až je zelenina měkká.
  • 4
    Brambory opepříme a vytvaruje 4 placky, které opékáme cca 6 minut z každé strany dozlatova.
  • 5
    Zálivku připravíme z pesta, olivového oleje a vody. Veškeré ingredince promícháme. Na placky navršíme zeleninu a pokapeme zálivkou. Dochutíme solí, pepřem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.