Rohlíková pizza
60 min.

Ingredience
- 3kusyVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1hrstOlivy černé
- 50gramůŽampiony - sterilované
- 3lžíceKečup
- 10kusůRohlíky bílé
- 100gramůŠunka dušená
- 2stroužkyČesnek
- 1lžičkaOregano sušené
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 400mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
588 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
19 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
6 g
Cukr
673 mg
Postup přípravy
- 1Do mísy dáme rohlíky nakrájené na kostičky, přidáme mléko, rozkvedlaná vajíčka, sůl, pepř a vše promícháme.
- 2Je-li těsto řídké, přidáme strouhanku a promícháme. Těsto dáme na vymazaný plech a 15 minut pečeme.
- 3Poté vyndáme, pomažeme kečupem smíchaným s česnekem. Posypeme nakrájenou šunkou, přidáme olivy a žampiony. Posypeme oreganem a sýrem a 20 minut pečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.