Roketový salát s parmezánovými hoblinami

15 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
26 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listy rokety omyjeme, osušíme a natrháme na hrubší kusy. Fenykl omyjeme a pokrájíme na proužky, přimícháme k roketě. Piniové oříšky nasucho opražíme na rozpálené pánvi.
  • 2
    Smícháme olej, ocet, sůl a pepř do zálivky. Sýr nastrouháme na jemnější hobliny.
  • 3
    Roketu smíchanou s fenyklem posypeme opraženými oříšky, pokapeme nachystanou zálivkou a na závěr posypeme hoblinkami parmezánu. Ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.