Roketový salát s parmezánovými hoblinami
15 min.

Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
26 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Listy rokety omyjeme, osušíme a natrháme na hrubší kusy. Fenykl omyjeme a pokrájíme na proužky, přimícháme k roketě. Piniové oříšky nasucho opražíme na rozpálené pánvi.
- 2Smícháme olej, ocet, sůl a pepř do zálivky. Sýr nastrouháme na jemnější hobliny.
- 3Roketu smíchanou s fenyklem posypeme opraženými oříšky, pokapeme nachystanou zálivkou a na závěr posypeme hoblinkami parmezánu. Ihned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.